Kök

Vi har många års erfarenhet av att sätta kakel i kök. Vi hjälper Er med allt, från val av material till färdig plattsättning i köket.

Kakel eller mosaik i köket

Beroende på stilen i Ert kök bör man välja en plattsättning som matchar den övriga miljön. Vissa väljer traditionellt kakel medan andra vill ha stora plattor eller dekorativ mosaik i köket. Oavsett vad ni väljer har vi den erfarenhet och kunskap som behövs för att Ni ska kunna njuta av Ert kök många år framöver.

Bygga nytt kök

Ska Ni bygga nytt kök? I så fall är det bra att redan på ett tidigt stadie välja ut vilken typ av plattsättning man vill ha på de ytor som ska skyddas mot vatten, fukt och stänk. Många gånger kan det vara enklare och även bli bättre om man sätter kakelplattorna innan man monterar t.ex. fläkt eller överskåp. Rådgör gärna med oss redan på planeringsstadiet.

Köksrenovering

Om Ni ska renovera Ert kök kan vi komma med tips och idéer på hur Ni bäst tar ned det gamla kaklet. Kontakta oss gärna för råd för att minimera skadorna på det underliggande materialet. Ibland måste man dock lägga en ny grund för att plattsättningen och kaklet skall sitta säkert och länge.

Kakling av kök i Stockholm, Västerås och Mälardalen

jpFasad har sin bas i Västerås. Vi utför dock majoriteten av våra uppdrag i och runt Stockholm och har hela mälardalen som arbetsfält.
Vi åtar oss updrag både från företag och privatpersoner och alla jobb är av intresse, oavsett om det är nyproduktion, renovering, enstaka bostäder eller hela fastighetskomplex.

Kostnad för plattsättning i köket

Vi lämnar alltid ett fast pris för våra jobb. Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna avgöra materialåtgång och arbetstid och lämnar utifrån det en totalprisoffert..